Saut de stridii în sos asiatic

Saut de stridii în sos asiatic
Oyster saut în sos asiatic necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 242 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, coaste de țelină, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 39%. Încercați Carne de vită asiatică se amestecă cu sparanghel și ciuperci în sos de stridii, Asiatice Legume Sote, și Carne de vită măcinată asiatică și sote de piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați stridii; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
3
Scurgeți stridiile și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoi, ceapă și iarbă de lămâie; saut 2 minute. Se amestecă țelina și următoarele 8 Ingrediente; reduceți la foc mediu și gătiți 6 minute sau până când ardeii sunt fragede. Se amestecă stridiile, ceapa verde și coriandrul; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Elixirul GElixirul G
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista