Saut bass cu sos de ciuperci shiitake

Saut bass cu sos de ciuperci shiitake
Saut bass cu sos de ciuperci shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $7.76 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, capace de ciuperci shiitake, fileuri de bas jupuite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake, Saut bas cu dungi cu sos de lamaie-Caper, și Friptură de flanc cu sos de ciuperci Shiitake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați sare și piper peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
3
Adăugați pește în tigaie; gătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți peștele din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ciuperci și ulei de susan la tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ghimbir și usturoi la tigaie; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa verde și ingredientele rămase în tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se servește cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista