Sardine Pe Gril
Sardinele de pe Gril ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 710 calorii, 24g de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sardine Pe Secară, Sardine Umplute, și Spaghete cu sardine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți căței de usturoi cu un microplan pentru a-l avea foarte mult fine.In într-un castron, amestecați usturoiul cu uleiul, sarea și piperul, iar ierburile tocate mărunt. Înveliți sardinele cu acest sos și puneți-le la frigider, acoperite, timp de 1 oră.Când este gata de mâncare, încălziți un grătar.Gatiti sardinele pe fiecare parte timp de 3 pana la 4 minute, in functie de marime.
Ungeți cu sosul în timp ce gătiți. Reglați condimentul.
Serviți sardinele la grătar cu o salată marinată de fenicul și ridiche cu ulei de măsline, sare și piper și o stoarcere de suc de lămâie și orez simplu de iasomie.