Sardine marinate cu fenicul, stafide și nuci de pin
Sardinele marinate cu fenicul, stafide și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 338 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sardine, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sardine prăjite în tigaie cu ceapă dulce-acrișoară, nuci de pin și stafide, Paste Cu Fenicul, Sardine Și Nuci De Pin, și Paste cu nuci de pin, broccoli, sardine și fenicul.
Instrucțiuni
Condimentează sardinele cu sare și piper și praf cu făina de porumb. Într-o tigaie, încălziți 2 linguri de ulei. Gatiti sardinele la foc moderat pana cand sunt albe, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați într-un vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci și întindeți feniculul feliat deasupra.
Într-o cratiță mică, fierbeți oțetul de șampanie, stafidele, zahărul, scorțișoara și frunza de dafin la foc moderat până când zahărul se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Se toarnă amestecul peste sardine și se lasă să stea cel puțin 30 de minute sau se dă la frigider peste noapte.
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând frecvent, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Stropiți sardinele marinate cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Se presară cu nuci de pin și frunze de fenicul și se servește.