Saramură De Curcan Portocaliu
Saramura de curcan portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 60 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 281 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 41%. Încercați Saramură De Curcan, Saramură De Curcan, și Saramură De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați concentratul de suc de portocale, feliile de portocale, feliile de lămâie, feliile de tei, cimbru, piper, usturoi, frunze de dafin, sare și apă într-un vas mare; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Spălați și uscați curcanul. Asigurați-vă că ați îndepărtat măruntaiele.
Așezați curcanul, pieptul în jos, în saramură. Asigurați-vă că cavitatea se umple.
Puneți găleata în frigider. Lăsați curcanul să se marineze cu 1 până la 2 zile înainte de gătit.
Scoateți curcanul cu atenție.
Scurgeți și aruncați excesul de saramură și uscați-l.
Gatiti curcanul dupa dorinta rezervand picaturile pentru sos. Rețineți că curcanii sărați gătesc cu 20 până la 30 de minute mai repede.