Sandwich Cu Vinete-Pesto La Grătar
Sandvișul cu vinete-Pesto la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 611 calorii. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână sare și piper, roșii Rome, baghetă subțire și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandwich cu vinete la grătar cu Pesto, roșii și Mozzarella proaspătă (copiii gătesc luni), Sandwich Cu Vinete Pesto, și Sandwich cu vinete: prăjit, stropit cu Pesto de Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați tulpinile de vinete.
Tăiați fiecare vinete pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ungeți ușor feliile pe fiecare parte cu ulei de măsline.
Așezați vinetele pe un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiti, întorcându-vă după cum este necesar, până când vinetele se rumenesc pe ambele părți și se înmoaie când sunt presate, 6 până la 8 minute.
Se presară ușor cu sare și piper; se transferă într-un platou.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, gătiți slănina până se rumeneste și este crocantă, aproximativ 8 minute, întorcând feliile după cum este necesar.
Scurgeți slănina pe prosoape și aruncați grăsimea în tigaie.
Tăiați bagheta pe jumătate pe lungime.
Întindeți pesto pe părțile tăiate ale baghetei.
Așezați felii de vinete pe jumătatea inferioară a baghetei și acoperiți cu slănină, roșii, brânză și rucola. Puneți jumătatea superioară a baghetei la loc și, apăsând ferm sandwich-ul împreună, tăiați în 4 porții egale cu un cuțit zimțat.
Se adaugă sare și piper după gust.