Sandwich porchetta Olympic Provisions ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1789 calorii, 53G de proteine, și 161G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, boabe de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich Cu Porchetta Italiană, Sandwich Porchetta cu față deschisă cu mere caramelizate, și Sandviș Porchetta cu ceapă balsamică caramelizată, brânză Asiago și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, sarea, zahărul, frunzele de dafin, boabele de piper, semințele de fenicul și fulgii de chile într-o oală mare și aduceți la fierbere. Se răcește la temperatura camerei. Scufundați burta în saramură și dați-o la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Spoon 1/2 la 3/4 Lira vrac cârnați Italian de gustul dvs. în jos centrul de burta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Italieni
4
Rulați burta strâns în jurul cârnaților și legați-o într-o friptură cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Încălziți o tigaie largă, cu fundul greu sau o oală largă la foc mediu-mare și adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
7
Așezați friptura de porchetta în tigaie și căutați bine pe toate părțile, rumenindu-se uniform. Când friptura este arsă, așezați-o într-o tigaie și cortați-o ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Creveți Sotați
8
Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți până când porchetta atinge o temperatură internă de 135 de F. Se scoate din cuptor și se răcește. Se răcește bine la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
9
Feliați porchetta răcită în grosimea dorită.
10
Încălziți feliile în 1 sau 2 inci de bulion de pui sau carne sau apă ușor sărată, până când feliile sunt fierte, fragede și delicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Serviți pe pâinea preferată și pregătiți-vă pentru un sandviș porchetta fin. Notă: Dacă aduceți friptura până la 165 km f, o puteți felia și servi ca fel principal. Feliile răcite de porchetta pot fi, de asemenea, prăjite în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)