Sandviș Cu Curcan Prăjit Cu Saramură

Sandviș Cu Curcan Prăjit Cu Saramură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul de curcan prăjit. O porție conține 1478 calorii, 90g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,72 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper proaspăt crăpat, muștar Dijon măcinat cu piatră, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 83%. Încercați Sandviș de curcan prăjit cu brânză cu Pesto de ardei roșu, Butterflied, uscat murate prăjită curcan cu legume rădăcină prăjită Panzanella, și Curcan Întreg Sărat Și Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Clătiți pieptul de curcan sub apă rece și uscați. Într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon, adăugați berea, muștarul, agave, sare și piper. Amestecați bine pentru a combina, apoi adăugați pieptul de curcan, asigurându-vă că este complet acoperit cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Puneți punga într-un castron pentru a evita orice scurgere și refrigerați timp de 45 de minute. Nu-l marinați mai mult de 45 de minute sau pieptul va deveni prea sărat. În timp ce curcanul este sărat, pregătiți Pesto-ul de ardei gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scurgeți saramura de curcan și puneți pieptul pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială (nota bucătarului: nu clătiți curcanul). Prăjiți până când temperatura internă atinge 165 de grade F, pe un termometru citit instantaneu, introdus în cea mai groasă parte a sânului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se răcească. Întregul proces se poate face înainte de timp. Refrigerați carnea până când sunteți gata să asamblați sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
După ce curcanul s-a răcit, scoateți toată carnea din os și feliați-o în diagonală în porții groase de 1/2 inci. Tăiați aproximativ 3/4 cană din legumele giardiniera și adăugați-le într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați 4 linguri de Pesto de ardei gras roșu și aruncați pentru a combina. Feliați pâinea și întindeți ușor bucățile cu o parte din pesto rămas. Începeți să vă stratificați sandvișul cu provolone pe fund, apoi curcanul feliat și amestecul giardiniera. Topiți totul cu inelele Rojo, acoperiți cu o altă felie de pâine și apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Curcan FeliatCurcan Feliat
ProvoloneProvolone
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
9
Setați un grătar la foc mare. Grătați ardeii grași roșii până când pielea s-a înnegrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Scoateți-le de pe foc și puneți-le într-un castron mic. Acoperiți vasul și lăsați-i să se aburească. Răciți-le de la 10 minute la 1 oră, apoi îndepărtați cu grijă pielea și semințele. Nu le clătiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați ardeii prăjiți decojiți, busuiocul, usturoiul, brânza, nucile, fulgii de ardei roșu, pasta de hamsie, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Puls până la combinarea completă. Adăugați treptat uleiul de măsline în timp ce procesorul funcționează și reglați condimentele, dacă este necesar. Refrigerați pesto - ul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Într-o tigaie cu fund greu sau friteuză, încălziți uleiul la 370 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Combinați sosul fierbinte, ketchupul și apa într-un castron puțin adânc până când sunt încorporate. În 4 boluri separate, superficiale sau tigăi de plăcintă, separați Zara, făina și panko și puneți toate bolurile în această ordine de lucru: zară, făină, amestec de sos fierbinte, pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Înmuiați inelele de ceapă în zară, apoi în făină, apoi în amestecul de sos fierbinte și terminați-le cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
15
Scufundați inelele în loturi și prăjiți adânc până la roșu aprins și începând să se rumenească, aproximativ 2 până la 3 minute, întorcându-se după cum este necesar. Odată prăjite, scoateți-le din ulei pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și presărați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®

Ingrediente

1parmezan rasnectar de agavenectar de agave0cp. legume (de exemplu, spanac)pastă de hamsiepastă de hamsie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de busuioc ambalate slabfrunze de busuioc ambalate slab340ardei habenerobere (recomandat: Pale ale sau stil IPA)bere (recomandat: Pale ale sau stil IPA)1kilogrameos în piept de curcanos în piept de curcan2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală2cuișoareusturoi goya®usturoi goya®1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos fierbinte (recomandat: Sriracha)sos fierbinte (recomandat: Sriracha)1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire1cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilGiardiniera italiană marinate legume (jarred)Giardiniera italiană marinate legume (jarred)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet pankopesmet panko591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin prăjitenuci de pin prăjite32 linguri butte topitbrânză provolone, tăiată în jumătatebrânză provolone, tăiată în jumătate3mariardei gras roșuardei gras roșu0cp. legume (de exemplu, spanac)Ceapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inch4Crustă: firimituri de biscuiți grahamPesto de ardei gras roșu prăjit, plus mai mult după dorință, urmează rețetaPesto de ardei gras roșu prăjit, plus mai mult după dorință, urmează rețeta1Oreos dublu umplutbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust1pâine(24-inch) aluat însămânțat(24-inch) aluat însămânțat3Crustă: firimituri de biscuiți grahammuștar dijon de piatrămuștar dijon de piatră2mariceapa dulce, cum ar fi Vidalia, Walla Walla sau Maui, decojită și tăiată în inele groase de 3/8 inci, aruncând miezurileceapa dulce, cum ar fi Vidalia, Walla Walla sau Maui, decojită și tăiată în inele groase de 3/8 inci, aruncând miezurile1Oreos dublu umplut1 cană de orz alb perlat1 cană de orz alb perlat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista