Sandviș Artizanal La Grătar Cu Cheddar Și Gem De Smochine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul cu Cheddar artizanal la grătar și gem de smochine. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 610 calorii, 25g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cheddar american artizanal, ulei de măsline parfumat, sare de mare fulgioasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Sandwich Cu Brânză Cheddar La Grătar, și Starbucks Bacon & Goudan Mic Dejun Artizanal Sandwich.
Instrucțiuni
Încălziți o presă panini conform instrucțiunilor producătorului. Alternativ, încălziți o tigaie cu grătar sau o tigaie mare la foc mediu.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați ruloul pe jumătate orizontal.
Întindeți fiecare parte tăiată a ruloului cu 1 lingură de gem de smochine, stropiți dulceața cu 1 linguriță de ulei și condimentați-o cu sarea. Aranjați bucățile de Cheddar îndeaproape pe jumătatea ruloului de jos, asigurându-vă că brânza nu atârnă peste părțile laterale ale ruloului. Acoperiți-l cu rola rămasă pe jumătate, cu partea de gem în jos.
Așezați sandvișul în presa de panini și gătiți-l până când ruloul este prăjit și se rumeneste și brânza este de dorit topită, aproximativ 4 minute, în funcție de presă. Dacă folosiți o tigaie sau o tigaie cu grătar, așezați sandvișul în tigaie și acoperiți-l cu o tigaie din fontă sau o cratiță grea. Gatiti pana cand partea inferioara este prajita, aproximativ 2 minute. Întoarceți sandvișul, acoperiți-l din nou cu tigaia din fontă și gătiți până când cealaltă parte este prăjită și brânza este topită, încă aproximativ 2 minute.
Tăiați sandvișul în jumătate și serviți-l fierbinte.
Compania spaniolă Mitica face un gem de smochine care este îndulcit doar cu miere de floare de lămâie, ceea ce îi conferă o aromă pură. Prairie Breeze Cheddar este o brânză dulce și acidulată din Iowa, făcută de Milton Creamery cu laptele de înaltă calitate al fermelor vecine amish. Orice gospodărie, Cheddar artizanal ar fi un bun înlocuitor.
Retipărit cu permisiunea Chelsea Market Cookbook: 100 de rețete de la Premier Indoor Food Hall din New York de Michael Phillips cu Rick Rodgers. Text copyright 2013 Jamestown Premier Chelsea Market L. P.; fotografie Copyright 2013 Jennifer mai. Publicat de Stewart, Tabori & Chang.