Rețeta Salsa Verde ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Acest hor d ' oeuvre are 64 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,61 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de mentă, frunze de coriandru, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană).
Instrucțiuni
1
Combinați hamsii (dacă utilizați), usturoiul, caperele și chile într-un mortar sau robot de bucătărie. Bateți cu un pistil sau procesați până se formează o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Mortar și Pistil
2
Adăugați ierburi și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3
Scoateți pistilul sau transferați pasta într-un castron. Folosind o furculiță, bateți încet în ulei pentru a face sos. Condimentați după gust cu sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute în timp ce aromele se amestecă. Faceți înainte: sosul se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și amestecați înainte de servire.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.