Salsa De Rubarbă
Rhubarb Salsan este un fără gluten, fără lactate și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 1,07 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână mere, ceapă verde, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Salsa De Rubarbă Chipotle, Pulpe picante de pui cu salsa de rubarbă-castravete, și Pulpe picante de pui cu salsa de rubarbă-castravete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert la foc mediu și amestecați rubarba; se fierbe timp de 2 minute pentru a se albi.
Scurgeți într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și lăsați să se răcească.
Se amestecă împreună rubarba răcită, mărul, ceapa verde, sucul de lămâie, mierea și ardeiul jalapeno până se combină bine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.