Salsa De Mango-Roșii

Salsa De Mango-Roșii
Rețeta Salsan de Mango-roșii este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați piper, coriandru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa de Mango și roșii, Salsa Proaspătă De Roșii Și Mango, și Salsa De Roșii Mango Zesty pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați împreună Roșia, mango, ceapa, chile, coriandru, ulei de măsline, suc de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Condimentează după gust și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista