Salsa De Fasole Neagră
Salsa de fasole neagră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 71 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Mergeți la magazin și ridicați fasole, roșii, ceapă purpurie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Fasole Neagră Și Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri, Salsa De Fasole Neagră, și Salsa De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fasolea neagră, roșiile și ingredientele rămase; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
![Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir este un vin frumos stratificat și nuanțat, cu note de cireș roșu dulce, rodie, portocaliu de sânge, mentă și piper alb. Vinul este minunat adânc, cărnos și nuanțat.]()
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir este un vin frumos stratificat și nuanțat, cu note de cireș roșu dulce, rodie, portocaliu de sânge, mentă și piper alb. Vinul este minunat adânc, cărnos și nuanțat.
Sandhi Sanford and Benedict Pinot Noir is a beautifully layered and nuanced wine with notes of sweet red cherry, pomegranate, blood orange, mint and white pepper. The wine is wonderfully deep, fleshy and nuanced.