Salata Fajita de pui

Salata Fajita de pui
Salata Fajita de pui este un fel principal mexican. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 4,07 USD per porție . O porție conține 763 de calorii , 39 g de proteine și 54 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați ardei iute, pătrunjel, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor spectaculos de 85% , acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Fajita cu Pita de Pui , Ardei Grași Umplut Fajita Pui și Salată de Vară Dragon Salad - Couscous .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați 4 linguri de ulei, sucul de lămâie, pătrunjel, usturoi, chimen și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Turnați jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga puiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 1 ora sau peste noapte. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Scurgeți și aruncați marinata de pui. Într-o tigaie mare, căliți ceapa în uleiul rămas timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pui; se prăjește timp de 2-3 minute sau până când puiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
5
Adăugați ardeiul roșu, ardeii iute și marinada rezervată; se prăjește timp de 2 minute. Se amestecă nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Pune salata verde pe farfurii individuale; acoperiți cu amestec de pui, roșii și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
7
Serviți cu tortilla dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista