Salată verde cu dressing de ceapă
Salată verde cu dressing de ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 164 de calorii , 2 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de verdeață de salată ruptă, ulei de măsline, oțet de vin alb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53% . Rețete similare sunt salata de quinoa, roșii, ceapă verde , salată de fasole verde proaspătă și roșii cu sos cremos de usturoi și salată de fructe verzi cu sos de iaurt cu portocale .
Instrucțiuni
Pune ceapa într-o tavă de copt.
Stropiți cu 1 lingură ulei; se presară cu zahăr.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 30 de minute. Se intoarce si se coace inca 25-30 de minute, amestecand de cateva ori, pana ce ceapa este frageda si se rumeneste usor. Se răcește timp de 30 de minute.
Pune ceapa într-un blender sau robot de bucătărie; adăugați bulion, oțet, sare și uleiul rămas. Acoperiți și procesați până la omogenizare (amestecul va fi gros). Chill.
Chiar înainte de servire, aruncați verdeața, nucile, ceapa roșie și dressingul într-un castron mare de salată.