Salată tropicală de spanac cu vinetă caldă de fructe

Salată tropicală de spanac cu vinetă caldă de fructe
Salata tropicală de spanac cu vinaigretă de fructe calde este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 133 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de afine, pudră de curry, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Spanac Cu Vinetă Caldă De Slănină, Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină, și Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, acoperiți afinele uscate și afinele cu apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Se scurge bine.
3
Încălziți uleiul în aceeași cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Adăugați curry și usturoi și gătiți la foc mic timp de 1 minut; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați mierea, sarea și cayenne, apoi amestecați sucul de portocale. Se amestecă fructele uscate și se aduce la foc mic. Într-un castron mare, aruncați spanacul cu pansamentul fierbinte și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista