Salată Nicoise cu ton ars

Salată Nicoise cu ton ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Nicoise cu Tunan ars. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 572 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Dacă aveți ulei de măsline, ouă, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată Nicoise Cu Ton Ars, Salată asiatică ni Unixcoise cu ton negru de susan, și Ton Ars Ni Unixcoise.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face vinaigreta: combinați toate ingredientele într-un borcan de zidărie. Înșurubați capacul pe borcan și agitați vinaigretul puternic pentru a emulsiona. Puneți pansamentul deoparte în timp ce pregătiți salata, astfel încât aromele să se poată căsători.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
3
Gătirea cartofilor, a ouălor și a fasolei verzi în aceeași oală reduce timpul de pregătire și curăță. Pentru a face acest lucru, puneți cartofii într-o cratiță mare, adăugați apă pentru a acoperi și un vârf de sare frumos; se aduce la fierbere la foc mediu. Fierbeți cartofii timp de 12 minute pentru a le da un început, apoi adăugați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Așezați un coș cu aburi sau o strecurătoare deasupra apei care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Puneți fasolea verde în abur și acoperiți cu un capac. Aburiți fasolea timp de 5 minute până când este crocantă, în timp ce continuați să gătiți cartofii până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Scurgeți apa și puneți cartofii, ouăle și fasolea verde într-un colizor; clătiți scurt sub apă rece. Cojiți cojile de pe ouă și tăiați-le în 1/2 pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare. Frecați tonul pe toate părțile cu ulei de măsline și un pic de vinetă; condimentează cu o cantitate corectă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați tonul în tigaia fierbinte și căutați aproximativ 2 minute pe fiecare parte; pe măsură ce tonul gătește, carnea roșie va deveni mai albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne RoșieCarne Roșie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Transferați tonul pe o tăietură și o felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Pentru a asambla salata: combinați cartofii, fasolea verde, roșiile, măslinele, hamsiile, caperele și arpagicul într-un bol mare de amestecare. Luați vinaigreta și dați-i un alt shake bun pentru a se recombina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
11
Stropiți salata cu suficientă vinetă pentru a umezi complet și aruncați ușor pentru a acoperi; condimentează cu sare și piper. Aveți grijă să nu terci până ingredientele - cel mai important lucru despre salata nicoise este că acesta este aranjat frumos pe un platou cu toate elementele Păstrarea integrității lor individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
12
Puneți salata aruncată în centrul unui platou de servire și așezați tonul ars atractiv peste partea de sus și ouăle din jurul jantei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
13
Stropiți cu vinaigreta rămasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista