Salată Italiană De Orez
Reteta salata de orez Italian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.53 pe portie, veți obține o farfurie care servește 6. O porție conține 285 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de vin, ulei de măsline extravirgin, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Salată Italiană De Orez, Salată italiană de ton și orez, și Placinta De Orez Italian.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de apă, orez, 1/4 linguriță de sare și bulion într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit. Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Întindeți orezul într-un strat uniform peste tigaie; se răcește la temperatura camerei.
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o tigaie mare.
Adăugați fasole; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când sunt crocante.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Combinați oțetul, uleiul și 1/2 linguriță de sare într-un bol mare, amestecând cu un bici.
Adăugați orez, fasole, roșii, ceapă verde, brânză și piper; aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți.