Salată Iceberg cu sos de ghimbir

Salată Iceberg cu sos de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Iceberg cu pansament cu ghimbir. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ghimbir, morcov, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată Iceberg cu morcov ghimbir sos de soia cu coriandru și ardei iute Thailandezi roșii, Salată Iceberg cu pansament Italian, și Salată Iceberg cu sos de zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 12 ingrediente într-un blender și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru a pregăti salata, combinați salata verde și ingredientele rămase într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Stropiți pansamentul peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista