Salata grecească cu sfeclă Murat "măsline" ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 252 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. 465 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de inimă romaine, piper, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de feeds.epicurious.com. cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Salată grecească cu sfeclă murată " măsline, Salată grecească cu măsline Artizanale grecești, și Salată De Sfeclă Murată.
Instrucțiuni
1
+ Pentru a vă face "măsline" de sfeclă murată, începeți cu cel puțin o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Sfeclă
2
+ Într-o oală mică sau o cratiță, amestecați oțetul, apa și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sucul de portocale, semințele de muștar și boabele de piper. Aduceți lichidul de murat la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți la foc mic și gătiți, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Boabe De Piper
Suc
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească cel puțin 20 de minute saumai mult.
5
+ În timp ce lichidul se răcește, tăiați sfecla în cuburi de măsline și așezați-lecu usturoiul într-un recipient curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Măsline
Sfeclă
6
+ Când lichidul este călduț, turnați-l în recipient, acoperind sfecla.Închideți bine recipientul, dați-i 5 sau 6 shake-uri bune și lipiți sfecla înfigiderul să se răcească. În 24 până la 48 de ore, vor fi gata de mâncare și vor rămâneproaspăt la frigider timp de 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
7
+ Odată ce sfecla ta s-a murat, este timpul să-ți prăjești ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Sfeclă
8
Puneți-leîntr-o tigaie și puneți-o sub broiler. Întoarceți broilerul la înălțime șiverificați la fiecare 5 minute pentru a vedea dacă pielea s-a blisterat și s-a carbonizat.Apoi, folosind clești, rotiți ardeii în blister și încărcați celelalte părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Pui Broiler
Clește
9
Scoateți ardeii grași din cuptor și puneți-i într-o pungă de hârtie. Închidețiîn partea de sus și lăsați-le să se aburească timp de 15 minute. Când se răcește la atingere,glisați pielea de pe ardei și aruncați-o. Feliați fl esh orizontal înbenzi subțiri și apoi tocați în jumătate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
+ Pentru a pregăti feniculul, tăiați tulpinile și butucul de Jos din feniculbulbi și îndepărtați stratul exterior dacă este învinețit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
11
Tăiați becurile vertical în jumătate.
12
Așezați fl în partea fiecărei jumătăți pe o tăietură și tăiați feniculul în sulițe subțiri, în formă de semilună. Aruncați miezul dur și puneți fenicululpere deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
13
+ Tăiați frunzele de romaine în bucăți de mușcătură și puneți-le într-un castron mare de amestecare, aruncând ușor cu oțetul de vin roșu și uleiul de măsline. Apoi, așezați ricotta, roșiile uscate la soare și semințele de fenicul într-un alt castron și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Oțet De Vin Roșu
Semințe De Fenicul
Ulei De Măsline
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
+ Pentru a asambla salata, întindeți romaina pe un vas sau platou de servire.Acoperiți cu rânduri de ardei verzi, fenicul, roșii, sfeclă, castraveți șiardei roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Castravete
Tomate
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Fenicul
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sfeclă
15
Se presară cu ricotta și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Brânză Ricotta
16
+ număr de sodiu: sfeclă: 64 mg pe sfeclă; fenicul: 45 mg pe 1 cană, 122 mg pe bec; ricotta cu conținut scăzut de sodiu: 24 mg pe 1/4 cană în funcție de marcă; roșie uscată: 5 mg pe porție în funcție de marcă; roșii Cherry: 7 mg pe 1 cană
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Brânză Ricotta
Fenicul
Tomate
Sfeclă
17
Sodium Girl ' s Limitless Low-Sodium Cookbook
18
Retipărit cu permisiunea editorului, Houghton Mifflin Harcourt. Din cartea de bucate Limitless Low-Sodium a lui Sodium Girl: cum să pierzi sarea și să mănânci alimentele pe care le iubești de Jessica Goldman Foung. Copyright 2013 de Jessica Goldman Foung; copertă și fotografie de interior copyright 2013 de Matt Armendariz. Publicat de John Wiley & Sons, Inc