Salată Glazurată De Nucă-Pere

Salată Glazurată De Nucă-Pere
Salata glazurată de nucă-pere durează în jur 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 152 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, romaine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Salată de pere și nuci cu vinetă de pere, Salată De Pere De Nucă, și Salată De Vară Cu Pere Și Nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați siropul și ghimbirul. Puneți deoparte 2 linguri pentru pansament. Aruncați perele cu amestecul de sirop rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați perele într-un 15-in căptușit cu folie. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se coace la 425 CP timp de 15 minute. Întoarceți perele; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până se rumenesc ușor și se înmoaie. Se răcește pere; se toacă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul, sarea și amestecul de sirop rezervat. Într-un castron mare, combinați romaine, salată de frunze, ceapă, nuci, cireșe și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați vinetă; aruncați pentru a acoperi. Sus cu pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Rugăciunile sfinților Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Rugăciunile sfinților Chardonnay
Rugăciunile sfinților Chardonnay
Aromele strălucitoare de pere ușor prăjite cu note de citrice subiacente duc la un amestec ceresc de arome proaspete de pere și pepene coapte. Gustul cremos, dar suculent, te va face să crezi că acest vin a fost făcut cu intervenție divină.Fii bun și împerechează acest vin cu tostadas de ton și avocado, pui de lămâie prăjit în tigaie și tort cu mâncare de înger.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista