Salată De Vinete
Salata de vinete este un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 729 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,8 USD pe porție. Dacă aveți roșii, ulei de canolan, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Vinete, Salata de vinete Zee, și Salată De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare adăugați vinetele și laptele.
Se lasă să se înmoaie aproximativ 30 de minute, apoi se strecoară și se lasă deoparte.
Bateți ouăle împreună într-un bol mediu de sticlă și Așezați făina de porumb pe o tavă plată. Aruncați vinetele scurse în ou până când sunt acoperite uniform.
Îndepărtați cu o lingură pliată și lăsați orice exces să picure înapoi în vas. Aruncați vinetele în făina de porumb și aruncați pentru a acoperi bine.
Scoateți din făina de porumb, puneți-o într-un castron puțin adânc și dați-o la frigider până când este nevoie.
Se amestecă 1/3 cană ulei de măsline, oțet de vin de orez și muștar într-un bol mic și se condimentează cu sare și piper
Într-un castron mare, aruncați toate ingredientele salatei împreună, inclusiv menta sfâșiată și stropiți cu pansamentul.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau într-o tigaie mare, la 350 de grade F. în loturi, dacă este necesar, prăjiți vinetele până se rumenesc și se rumenesc.
Scoateți din friteuză cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați salata în farfurii de servire și acoperiți fiecare porție cu vinete.