Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de varză, smochine și mere la grătar. Această rețetă face 6 porții cu 458 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați alune, oțet balsamic, smochine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Mere Kale, Salată De Mere Kale, și Salată de varză și mere.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
În blender, puneți ingredientele Vinaigrette de mere. Acoperiți; se amestecă până se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Scufundați frunzele de kale în cratiță cu apă clocotită; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Îndepărtați varza; uscați pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Într-un castron mare, aruncați kale, radicchio, smochine și mere cu 2 lingurițe de ulei de măsline și 1 linguriță de oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Carne Din New York
Apa Plus 2 Linguri Sare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Folosind clești, așezați frunzele de kale, jumătățile de radicchio, smochinele și merele pe grătar la foc mediu. Gătiți kale și radicchio aproximativ 2 minute sau până când marginile sunt carbonizate, întorcându-se o dată; gătiți smochine și mere 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți frunzele de kale de pe grătar; aranjați pe platoul de servire. Se toacă radicchio; se presară peste kale. Se acoperă cu smochine și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier