Salată de varză roșie cu Pancetta caldă-pansament Balsamic
Salata de varză roșie cu Pancetta caldă-pansament Balsamic este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 202 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta, Salată caldă de fasole Fava Kamut cu sos de busuioc Pancetta, și Salată caldă de varză roșie balsamică și sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coacăzele într-un castron mic.
Încălziți oțetul în cratiță la foc mediu până când este fierbinte (nu fierbeți).
Se toarnă oțet peste coacăze; lăsați să se înmoaie până când coacăzele se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Așezați varza într-un castron mare; pus deoparte.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu - mare.
Adăugați pancetta;saut până la maro și crocant, aproximativ 5 minute.
Adăugați șalotă la pancetta și picături în tigaie; saut 1 minut.
Se ia de pe foc. Se amestecă amestecul de coacăz-oțet și uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Se toarnă amestecul de pancetta peste varză și se aruncă pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute.
Adăugați migdale și pătrunjel; aruncați pentru a amesteca.