Salată De Sparanghel Tocată

Salata de sparanghel tocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 201 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, oțet de șampanie, sare kosher și piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 85%. Încercați Sparanghel prăjit cu salată de ouă tocată, Salată tocată cu năut prăjit (salata mea preferată tocată), și Sparanghel Balsamic cu ouă tocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
La foc moderat, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați sparanghelul și gătiți până se înmoaie, 4 până la 5 minute. Folosind clești, transferați sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață.
Se scurge, se usucă și se toacă în bucăți de 1/2 inch.
Într-un castron mediu, aruncați împreună sparanghelul, șalota și oțetul.
Stropiți uleiul deasupra sparanghelului. Folosind un cojitor de legume, radeți parmezanul pentru a măsura 1/3 cană. Aruncați brânza cu sparanghelul și condimentați cu sare și piper.