Salata de spanac cu vinaigretă caldă de slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.48 pe portie. O porție conține 309 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, spanac, slănină groasă și alte câteva lucruri pentru a - l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată De Spanac Cu Vinetă Caldă De Slănină, Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină, și Salată caldă de spanac cu vinetă de slănină-ciuperci.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați slănina și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte. Aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Așezați tigaia cu grăsimea de slănină rămasă la foc mediu, adăugați șalota și gătiți până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Bateți oțetul, zahărul brun și muștarul Dijon; se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar Dijon
Zahăr Brun
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Combinați spanacul, slănina rezervată și nucile pecan într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Nuci Pecan
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați vinaigreta și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper suplimentar și se servește imediat.Asocierea băuturilor: Niklas Sauvignon Blanc, Alto Adige, Italia. Acest fel de mâncare este bogat în grăsime de slănină și tartă cu oțet, așa că este nevoie de un vin bogat în acid pentru a face față ambelor. Acest Sauvignon strălucitor din partea de nord a Alto Adige din Italia are tarta și înțepătura pentru a echilibra felul de mâncare.