Salată de sfeclă roșie rubin și mere
Salata de sfeclă roșie rubin și mere este un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian. Pentru 86 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 134 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, sfeclă, sare și varză. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de sfeclă roșie rubin, Salată de sfeclă roșie rubin cu fenicul și nucă și Borș de sfeclă roșie rubin.
Instrucțiuni
Curățați sfecla și tăiați blaturile la 1 inch.
Puneți într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, acoperit, 30-60 de minute sau până când se înmoaie.
Curățați sfecla și tăiați-le în 1/2 inch. cuburi. Într-un castron mare, combinați merele, varza, varza, morcovii, ceapa și sfecla.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Se toarnă peste salată; arunca pentru a acoperi. Se da la frigider, acoperit, cel putin 4 ore sau pana se raceste, amestecand din cand in cand.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!