Salată de sfeclă roșie și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă și fasole. Această rețetă face 12 porții cu 169 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sfeclă roșie, oțet de sherry, coajă de portocală și fasole de soia. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de fasole albă și orz cu sos de sfeclă roșie și iaurt, Salată Acidulată Cu Patru Fasole, și Salată dulce și acidulată cu patru fasole.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Purtați mănuși de bucătărie, curățați și tăiați sfecla și tăiați-o în pene de 2 cm.
Așezați-le pe o foaie mare de folie de tablă, apoi aruncați cu 1 lingură de ulei, jumătate din coaja de portocală și condimentați. Gatiti 45 de minute-1 ora pana cand pot fi usor perforate cu o furculita. Se lasă să se răcească.
Gatiti boabele de soia timp de 3 minute in apa clocotita pana se inmoaie.
Se scurge, se răcește sub robinetul rece, apoi se scurge din nou. Îndepărtați frunzele de cimbru și amestecați cu oțetul, uleiul de măsline rămas și șalota. Când sunteți gata să serviți, aruncați totul împreună și împrăștiați peste coaja rămasă.