Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola

Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola
Sfeclă prăjită și salată de șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 177 calorii. Un amestec de coajă de portocală, oțet de cidru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gnocchi de sfeclă și Ricotta cu verdeață de sfeclă ofilită și balsamic îmbătrânit, Bruschetta cu sfeclă prăjită rapid și verdeață de sfeclă ofilită cu usturoi, și Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați sfecla, rezervând verdele. Înfășurați sfecla în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați sfecla și șalota pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți șalotele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când șalotele se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți șalotele din tigaie. Puneți sfecla la cuptor; coaceți încă 35 de minute sau până când sfecla este fragedă. Mișto. Cojiți sfecla; tăiați în pene de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Așezați sfecla, șalota, oțetul, coaja, 1 linguriță de ulei și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
SfeclăSfeclă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Încălziți 1 linguriță de ulei rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați verdeață de sfeclă rezervată în tigaie; saut 1 minut sau până când verdele începe să se ofilească. Se amestecă zahărul, cidrul și restul de 1/4 linguriță de sare; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
VerziiVerzii
CidruCidru
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați rucola; se amestecă doar până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
11
Așezați aproximativ 1 cană de amestec de verdeață pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
12
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de nuci; acoperiți fiecare porție cu 3/4 cană amestec de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
SfeclăSfeclă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista