Salată De Sfeclă Marinată

Salată De Sfeclă Marinată
Salata de sfeclă marinată este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 55 de porții. Această garnitură are 11 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză de capră, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 64 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Sfeclă Marinată, Salată De Sfeclă Marinată, și Salată De Sfeclă Marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu combinați sfecla feliată, usturoiul, oțetul și uleiul; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scoateți și aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Serviți sfecla acoperită cu mentă și brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții55
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista