Salată de sfeclă și ceapă roșie cu topping de Ricotta-Provolone
Salata de sfeclă și ceapă roșie cu topping Ricotta-Provolone ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție conține 141 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, serrano chile, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de căpșuni-rucola cu topping de Ricotta, Salată de sfeclă-portocală cu Ricotta, și Salată de sfeclă cu Ricotta Salatan și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpini pe sfeclă; frecați cu o perie. Pierceți fiecare sfeclă de 2 ori cu un cuțit ascuțit.
Așezați sfecla într-o pungă mare de plastic cu fermoar și sigilați la jumătate. Cuptor cu microunde la maxim 20 de minute sau până se înmoaie, pungă rotativă la fiecare 5 minute.
Scoateți punga din cuptorul cu microunde; se răcește la temperatura camerei.
Scoateți sfecla din pungă; rezervați lichid în pungă. Cojiți sfecla și tăiați-o în felii groase de 1/4 inch.
Combinați lichidul rezervat, oțetul, uleiul, sarea și piperul într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați sfeclă, ceapă și serrano; aruncați ușor pentru a acoperi.
Combinați ricotta, provolona și apa fierbinte, amestecând bine.
Presărați salata cu busuioc; deasupra cu amestec de brânză.