Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de rucola cu fasole Cannellini. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 232 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați rucola, fasole cannellini, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pepene verde+ salată de rucola-La cu fasole albă Cannellini + Lemo, Cavatappi cu rucola și fasole Cannellini, și Salată de fasole Cannellini, ceapă roșie și Rucola.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti usturoiul in uleiul incins aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați roșiile, vinul, salvia și cimbru; creșteți focul la mediu-mare și fierbeți 2 până la 3 minute. Se amestecă fasolea cannellini și busuiocul. Se condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți până când fasolea este încălzită, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Cannellini
Sare și Piper
Tomate
Busuioc
Fasole
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Vin
3
Aranjați rucola pe un platou de servire. Puneți amestecul de fasole peste rucola. Se acoperă cu parmezanul ras, dacă se dorește.