Salată de rucola și parmezan ras
Salata de rucola și parmezan ras este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți garnitură: parmezan, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de rucola cu parmezan ras, Salată de rucola cu parmezan ras, și Salată de Sunchoke ras cu parmezan și Rucola.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul cu 1/4 linguriță de sare.
Bateți împreună pasta de usturoi, rămânând 1/4 linguriță de sare, oțet balsamic și următoarele 4 ingrediente. Continuați să bateți și adăugați încet ulei până când amestecul este bine amestecat.
Aruncați cu rucola și garnisiți, dacă doriți.