Salată De Quinoa Roșie

Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Salata de Quinoa roșie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 514 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză feta, șalotă, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Săriți orezul și încercați quinoa-salată mexicană de Quinoa cu fasole neagră și porumb, Salată de Quinoa cu inimi proaspete de palmier (Ensalada de Quinoa con Chonta), și Postare Invitată: Ceapă Balsamică Quinoa Patties & Salată De Quinoa.
Instrucțiuni
Gatiti quinoa conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge și se pune într-un castron mare.
Lăsați să se răcească 1 oră.
În timp ce quinoa se răcește, combinați uleiul și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Lăsați să stea 20 de minute.
Adăugați pansament, roșii și următoarele 4 ingrediente (prin năut) la quinoa; aruncați bine.
Adăugați brânză și aruncați ușor.
Se servește cu pene de lămâie.
Copiii pot ajuta: cu un cuțit sigur pentru copii, copiii pot toca roșiile și castraveții, apoi pot sfărâma feta.