Salată De Pui Buffalo

Salată De Pui Buffalo
Salata de pui Buffalo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.38 pe portie. O porție conține 173 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime. 1896 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos fierbinte, salată română, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată De Pui Buffalo, Salată De Pui Buffalo, și Salată De Pui Buffalo.

Instrucțiuni

1
Marinați puiul în sosul fierbinte, sare și piper timp de peste 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Ungeți uleiul pe grătar și grătiți puiul până la fiert, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte și lăsați-l deoparte în timp ce faceți salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Asamblați salata și aruncați în pansament.
4
Serviți salata acoperită cu pui feliat. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați sos fierbinte suplimentar dacă vă place fierbinte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista