Salată de pui și căpșuni-spanac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui și spanac de căpșuni. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 267 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de mâncare spanac, oțet balsamic, fructe tartinabile cu căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma căpșunile, puteți urma acest fel principal cu Clătite cu căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui și căpșuni-spanac, Salată De Pui-Spanac-Căpșuni, și Salată De Spanac Cu Căpșuni De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează; pus deoparte.
Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti puiul in tigaie 15-20 de minute, intorcand o data, pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (170 buc.f).
Scoateți puiul la bordul de tăiere.
Adăugați pansament în tigaie; se amestecă pentru a slăbi orice picături de tigaie.
Tăiați puiul în felii. Printre 4 farfurii, împărțiți spanacul. Se acoperă cu pui, căpșuni și brânză.