Salată de porumb la grătar cu Lime, Chili roșu și Cotija

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați salata de porumb la grătar cu var, Chili roșu și Cotijan. Această rețetă face 8 porții cu 232 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de frunze de coriandru, creme fraiche, brânză cotija și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Porumb la grătar pe Știulet cu unt de Chili-Lime și brânză Cotija, Porumb la grătar cu rețetă Cayenne, Lime și Cotija, și Porumb la grătar pe Știulet cu unt de usturoi, Lime proaspătă și brânză Cotija.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la mare. Gratiți porumbul până când este carbonizat pe toate părțile, aproximativ 10 minute. Scoateți grătarul și scoateți sâmburii cu un cuțit ascuțit. În timp ce tăiați porumbul, puneți o tigaie din fontă pe grătar pentru a se încălzi.
Adăugați porumbul și ingredientele rămase în tigaia fierbinte și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt cremoase și încălzite.