Salată de portocale și sfeclă
Salata de portocale și sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 239 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, oțet de vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Simply Recipes are 376 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Salată De Sfeclă Și Portocale, salată de sfeclă și mandarină, și Salată de sfeclă, căpșuni și portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti sfecla: puteți fierbe sau prăji sfecla. Pentru a fierbe sfecla, acoperiți sfecla necojită cu apă, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 30 de minute sau până când sfecla poate fi ușor străpunsă cu o furculiță.
Dacă preferați să prăjiți sfecla în loc să le fierbeți, înfășurați sfecla necojită în folie de aluminiu și coaceți-le la cuptor la 400 F pentru o oră sau până când sunt gata. (Vezi rețeta noastră de sfeclă prăjită.)
După gătit, lăsați sfecla să ajungă la temperatura camerei și îndepărtați cojile. Feliați-le sau împărțiți-le.
Dacă aveți timp, puneți-le într-un castron mic și marinați-le în jumătate din sosul de ulei și oțet.
Faceți pansamentul: în timp ce sfecla se gătește, faceți pansamentul punând toate ingredientele pansamentului într-un borcan. Sigilați și agitați până când pansamentul este bine amestecat.
Compuneți salata: compuneți farfurii individuale de salată cu rucola, câteva felii de portocală, câteva sfeclă, câteva felii de ceapă roșie și câteva nuci tocate.
Dacă doriți puțină culoare adăugată, adăugați ușor câteva felii de portocală în sucul de sfeclă din bolul dvs. de sfeclă.
Lăsați portocalele să absoarbă culoarea sfeclei și să le folosiți în salată.
Presărați pansament peste salatele individuale.