Salată de piersici, Mozzarella și busuioc

Salată de piersici, Mozzarella și busuioc
Salata de piersici, Mozzarella și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 233 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, frunze de busuioc, piersici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Cu Piersici, Busuioc, Mozzarella Și Balsamic, Salată de piersici și Mozzarella la grătar, și Salată de busuioc și Mozzarella de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare piersică în 6 până la 8 pene, apoi tăiați fiecare pană în jumătate transversal. Într-un castron mare, combinați piersicile, busuiocul și mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Stropiți cu uleiul, presărați sare și piper și aruncați. (Puteți acoperi și refrigera salata până la câteva ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
3
Se servește rece sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista