Salată de pepene galben cu Chili și mentă

Dacă aveți în jur 15 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de pepene galben cu Chili și mentă ar putea fi o remarcabilă fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Acest hor d ' oeuvre are 4 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Este perfect pentru Super Bowl. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați un amestec, frunze de mentă, serrano chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: salată de mentă de pepene galben, Salată De Pepene Galben, și Trei salată de pepene galben cu mentă.
Instrucțiuni
Aruncați pepene galben cu sare:
Puneți pepenele tăiat cubulețe într-un castron mare.
Se presară sare și se aruncă pentru a se combina.
Adăugați sucul de lămâie sau lămâie și chili tocat. Aruncați pentru a combina. Ardeii iute variază în ceea ce privește nivelul lor de căldură, așa că începeți cu o cantitate mică (poate 1 linguriță tocată) și adăugați mai mult după gust. Dați la frigider până când este gata de servit.
Când sunteți gata de servit, feliați frunzele de mentă subțiri și combinați ușor cu pepenele tăiat cubulețe. Cel mai simplu mod de a tăia menta este să o șifonați: stivați frunzele de mentă, rotiți-le într-o formă de trabuc și tăiați-le subțire.