Orzo și salata de orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 532 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați apă, oțet balsamic, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Orzo Și Orez Sălbatic, Salata de orez sălbatic și Orzo a lui J. Alexander, și Salată De Afine Orzo Cu Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul sălbatic și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, dar nu moale, 20 până la 45 de minute, în funcție de varietatea de orez sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scurgeți orice exces de lichid, pufați orezul cu o furculiță și gătiți neacoperit încă 5 minute. Odată terminat, întindeți-l într-un vas puțin adânc și dați-l la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®
3
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați pastele orzo și gătiți până la al dente, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
5
Se scurge, se clătește cu apă rece și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Așezați orezul răcit și orzo într-un bol mare de amestecare. Se amestecă ceapa roșie, coacăzele, porumbul, ardeiul gras galben, ardeiul gras roșu și ardeiul gras verde. Se condimentează cu 2 linguri de busuioc, sare și 1/2 linguriță de piper. Într-un castron separat, amestecați oțetul, mierea, muștarul, usturoiul, 1/8 linguriță de piper și 1 1/2 linguriță de busuioc. Bateți încet canola și uleiurile de măsline până se emulsionează. Se amestecă pansamentul în paste și se dă la frigider cu 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Coacăze
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Aluat De Pâine De Porumb
Rețetă De Pizzocheri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire