Salată de năsturel și nucă prăjită
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de năsturel și nucă prăjită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână năsturel, șalotă, nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Brioșă Prăjită, Ou Pocat, Năsturel Și Salată De Mere, Salată De Năsturel, Avocado Și Nuci, și Salată de fasole verde, Năsturel și nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° (180C).
Întindeți nucile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți, amestecând ocazional, timp de 10 minute, sau până se rumenesc frumos, urmărind cu atenție pentru a nu arde.
Lăsați să se răcească și zdrobiți ușor cu mâinile.
Pentru a face pansamentul, bateți oțetul, muștarul și zahărul într-un castron. Treceți treptat în ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Combinați năsturelul, șalota și nucile într-un castron mare. Aruncați cu pansamentul și serviți imediat.
Pentru a face pansamentul, bateți oțetul, muștarul și zahărul într-un castron. Treceți treptat în ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Combinați năsturelul, șalota și nucile într-un castron mare. Aruncați cu pansamentul și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;