Salată De Mango

Salata de Mango este o fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 304 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, Mango, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Kachumber de Mango crud / salată verde de Mango și ceapă, Mango Kerabu (Salată Picantă De Mango Dulce), și Salată de Mango și slănină cu vinetă de Mango.
Instrucțiuni
Scurgeți Mango, rezervând suc. Pune Mango deoparte.
Combinați sucul de mango și apa într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Se adaugă gelatina și se amestecă până se dizolvă gelatina; se ia de pe foc și se răcește ușor.
Combinați mango și cremă de brânză în recipientul unui blender electric; procesați până se omogenizează.
Se adaugă la amestecul de gelatină, amestecând bine. Se amestecă sucul de lămâie.
Se toarnă amestecul într-o matriță ușor unsă cu 8 căni. Acoperiți și răciți peste noapte.
Desfaceți pe un platou de servire.
Se ornează cu nucă de cocos.