Salată de găină Cornish cu vinetă Scotch Bonnet

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de găină Cornish cu vinetă Scotch Bonnet. Această rețetă face 4 porții cu 835 calorii, 61G de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare și piper, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată de găină Cornish cu vinetă Scotch Bonnet, Scotch Bonnet Marmeladă Cocktail, și Jamaican Curry Pui și cartofi cu Scotch Bonnet ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți găinile și morcovii într-o tigaie, frecați-le cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de 1 oră, apoi transferați morcovii pe o farfurie pentru a se răci. Continuați să prăjiți găinile timp de aproximativ 15 minute mai mult sau până când sucurile cavității se limpezesc.
Transferați găinile într-un platou și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, turnați sucurile de tigaie fierbinți într-o cană de măsurare și degresați grăsimea. Se strecoară sucurile într-o cratiță mică și se fierbe la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Se toarnă reducerea înapoi în cupa de măsurare și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă sosul fierbinte, uleiul vegetal, oțetul și ienibaharul și se condimentează această vinetă cu sare și piper.
Scoateți carnea de la găini și trageți-o în bucăți groase.
Tăiați morcovii în bețe de 2 x 1/3 inci. Într-un castron mare, aruncați carnea de găină cornish cu morcovi, ridichi, germeni, caju și vinetă. Mound salata pe plăci și se servește.
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită până la 1 zi înainte pas refrigerați găinile și vinaigreta separat.
Recomandarea vinului: fructul înainte al unui Riesling uscat până la uscat, cu conținut scăzut de alcool, se va ridica la vinaigretul picant. Încercați fie o îmbuteliere moale din statul Washington, fie California, cum ar fi Chateau Ste din 2000. Michelle Cold Creek Vineyard sau Nonvintage Bonny Doon American Pacific Rim.
Note: folosiți un sos gros de capotă Scotch pentru mai mult caracter. Unele mărci excelente sunt Ricky' s Red Hot, Coyote Cocina Howlin 'Hot Sauce și Matouk' s Hot Calypso Sauce.