Salata de fructe de grâu crăpată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 272 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați miere, ulei vegetal, grâu bulghur și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Grâu Crăpată Mediteraneană, Salată De Grâu, Nucă Și Rodie Crăpată, și Salată de grâu crăpată cu nectarine, pătrunjel și fistic.
Instrucțiuni
1
Aduceți cidrul la fiert într-o cratiță medie; amestecați grâul bulghur. Acoperiți, scoateți din căldură și lăsați să stea 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă amestecul printr-un filtru cu plasă de sârmă, apăsând cu spatele lingurii; aruncați cidrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Transferați grâul bulghur într-un castron. Se amestecă bucăți de mere, secțiuni portocalii și curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Portocalii
Bulgur
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți uleiul și următoarele 3 ingrediente până se amestecă; se toarnă peste salată și se aruncă ușor. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Coaceți pecanii într-o tigaie superficială la 350, amestecând ocazional, 5 până la 10 minute sau până la prăjire; rece. Se amestecă în salată și se servește imediat.