Salată de fasole Pinto, neagră și roșie cu porumb la grătar și Avocado

Salată de fasole Pinto, neagră și roșie cu porumb la grătar și Avocado
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de fasole Pinto, neagră și roșie cu porumb la grătar și Avocado ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 193 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 85 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole fără sare, roșii cherry, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole neagră, porumb și Avocado, Salată de fasole neagră și porumb cu Avocado, și Salată De Avocado, Fasole Neagră Și Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați roșiile într-un castron mare și presărați cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Ungeți porumbul, ceapa și jalapeo uniform cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Subţire-Subţire-
5
Așezați legumele pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Gratiți porumbul timp de 12 minute sau până când este ușor carbonizat, întorcându-se după 6 minute. Grătiți feliile de ceapă și jalapeo 8 minute sau până când sunt ușor carbonizate, întorcându-se după 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Lăsați legumele să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
7
Tăiați sâmburi din știuleți. Tăiați grosolan ceapa. Tăiați fin jalapeo; aruncați tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați porumb, ceapă și jalapeo în amestecul de roșii; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, coriandru și următoarele 4 ingrediente (prin fasole) în amestecul de porumb; aruncați bine. Se acoperă cu avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții12
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista