Salată de fasole cu ardei roșii prăjiți, ceapă, maghiran și lămâie
Salata de fasole cu ardei roșii prăjiți, ceapă, maghiran și lămâie este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pătrunjel, maghiran, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Ardei amestecați prăjiți cu capere și maghiran, Ardei Amestecați Prăjiți Cu Capere Și Maghiran, și Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați și gătiți fasolea uscată, dacă utilizați.
Se scurge bine. Veți avea aproximativ 3 căni de fasole gătită; pus deoparte. Dacă folosiți fasole conservată, clătiți-le scurt în apă rece și scurgeți-le bine. Prăjiți dulceața proaspătă . Când ardeiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, alunecați de pe piele, tăiați ardeiul în jumătate și îndepărtați și aruncați tulpina, coastele și semințele.
Tăiați ardeiul proaspăt prăjit sau ardeii îmbuteliați, dacă utilizați, în pătrate de inci.
Între timp, umpleți o cratiță cu apă sărată și aduceți la fierbere.
Adăugați fasolea verde (sarea îi va ajuta să-și păstreze culoarea) și fierbeți până se înmoaie, dar încă fermă, aproximativ 7 minute. De îndată ce sunt gătite, scufundați-le în apă rece.
Pentru a face pansamentul, într-un castron mic amestecați sucul de lămâie și uleiul. Dacă utilizați maghiran uscat sau cimbru, adăugați-l la pansament.
Combinați fasolea albă, ardeiul dulce, fasolea verde, maghiranul proaspăt sau cimbru și ceapa verde într-un bol de servire.
Adăugați pansamentul și sarea și piperul după gust și aruncați bine.
Se presară pătrunjelul și se servește la temperatura camerei.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;