Salată De Curcan Cu Broccoli
Reteta Salata de curcan Broccoli se poate face în aproximativ 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 115 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, semințe de mac, bucăți de ananas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Taste Of Home are 15 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Copiii tăi își vor mânca Broccoli dacă le servești această Lasagna de curcan și Broccoli, Copiii tăi își vor mânca Broccoli dacă le servești această Lasagna de curcan și Broccoli, și Plăcintă Cu Curcan Cu Broccoli.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând 2 linguri de suc; puneți deoparte (aruncați sucul rămas sau salvați pentru o altă utilizare).
Într-un castron mare, combinați verdeața, spanacul, broccoli, ardeiul verde, ceapa, curcanul și ananasul. Într-un castron mic, combinați ulei, oțet, semințe de mac, zahăr, muștar și suc de ananas rezervat.
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay]()
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu tonuri de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "charry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin luxos texturat, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.