Salată De Castraveți Cu Rozmarin De Rubarbă Turnată

Salată De Castraveți Cu Rozmarin De Rubarbă Turnată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de castraveți cu rozmarin de rubarbă turnată. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 171 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de castraveți, sare, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Rubarbă Turnată, Salată De Ouă Modelată, și Salată De Legume Turnată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Puneți jumătate din rubarba tocată, sucul de lămâie, coaja de lămâie, rozmarinul, zahărul, sarea și 2 căni de apă într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți, neacoperit, timp de 15 minute. Se strecoară și se aruncă solidele. 2 întoarceți lichidul strecurat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
2
Adăugați restul de rubarbă în tigaie și gătiți timp de 2 minute, pe mediu, cu agitare minimă.3 Puneți 1 cană de apă răcită într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
3
Presărați gelatina peste apă pentru a înmuia gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Lăsați să stea 1 minut. Se amestecă amestecul de gelatină înmuiat în amestecul de rozmarin de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
5
Lăsați amestecul să se răcească până când este ușor cald, nu mai fierbinte, la atingere.4
6
Se toarnă amestecul de rubarbă într-o matriță (se poate folosi o tigaie). Se amestecă castravetele tocat. Se răcește la frigider 4 până la 5 ore, până când este ferm. Blatul trebuie să se simtă uscat, nu lipicios. (Dacă doriți ca castravetele să fie mai bine distribuit prin salată, amestecați-l numai după ce salata s-a răcit o vreme și a început să se întărească.) 5 pentru a se desface, umpleți un lighean sau un castron mare cu apă caldă. Coborâți fundul matriței în apă. Numărați 10 secunde și eliminați. Folosiți un cuțit bont pentru a slăbi gelatina de pe părțile laterale ale matriței și rupeți vidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra matriței și apoi întoarceți cu grijă matrița, ținându-vă de farfurie. Ridicați ușor matrița. Dacă salata se lipeste de matriță, puneți-o în apă caldă încă câteva secunde.Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista