Salată de cartofi prăjiți cu sfeclă
Salata de cartofi prăjiți cu sfeclă nu poate fi nevoie de aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 88 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 140 de calorii . Este perfect pentru 4 iulie . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Mergeți la magazin și luați piper, sare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt pui la cutie de bere, legume la țară cu usturoi prăjit , salată de sfeclă prăjită și radicchio și salată de sfeclă prăjită, smochine și portocale .
Instrucțiuni
Puneți cartofii și ceapa în două de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt acoperite cu spray de gătit.
Se presara cu 1/4 lingurita sare; stropiți cu ulei și amestecați pentru a acoperi.
Puneți sfecla în tigăi (nu amestecați).
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 35-40 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Pentru dressing, într-o cratiță mică, combinați bulionul, oțetul, zahărul brun, cimbrul, piperul și sarea rămasă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, până se reduce la 1/3 cană.
Transferați legumele într-un castron mare.
Stropiți cu dressing și amestecați pentru a acoperi.