Salată de cartofi prăjiți cu sfeclă

Salată de cartofi prăjiți cu sfeclă
Salata de cartofi prăjiți cu sfeclă nu poate fi nevoie de aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 88 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 140 de calorii . Este perfect pentru 4 iulie . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Mergeți la magazin și luați piper, sare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt pui la cutie de bere, legume la țară cu usturoi prăjit , salată de sfeclă prăjită și radicchio și salată de sfeclă prăjită, smochine și portocale .

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii și ceapa în două de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
2
Se presara cu 1/4 lingurita sare; stropiți cu ulei și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Puneți sfecla în tigăi (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 35-40 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Pentru dressing, într-o cratiță mică, combinați bulionul, oțetul, zahărul brun, cimbrul, piperul și sarea rămasă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, până se reduce la 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Transferați legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Stropiți cu dressing și amestecați pentru a acoperi.
8
Se presara patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții9
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista